Ketchup cu mai multe legume

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -5 kg rosii
  • -1.5 kg gogosari rosii
  • -1 kg ardei gras
  • -250 g ardei iute
  • -500 g telina, radacina
  • -1 legatura frunze de telina
  • -1-2 legaturi frunze de patrunjel
  • -1 kg ceapa
  • -1-2 linguri sare (sau dupa gust)
  • -4 linguri zahar (sau dupa gust)
  • -300 g mere

Mod de preparare

Spalati si scurgeti zarzavatul, curatati-l si taiati-l marunt.Merele se spala si se dau prin razatoare.

Tocati marunt verdeata.

Puneti-le intr-un vas mai larg si fierbeti-l bine, pana ce toate legumele sunt facute si lasati la racit.

Treceti totul prin masina de rosii si repuneti pe foc.

Fierbeti amestecand mereu, pana ce scade si are consistenta de bulion gros.

Turnati fierbinte in sticle, capsati si dati la dunst uscat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise