Borgholol se pune in apa la muiat cam 30 min ,apoi se scurge apa. Pestele se amesteca cu ceapa,coaja de portocala,coriandrul,sare si piper;se amesteca bine cu mina. Se amesteca compozitia de mai sus cu borgholul adaugat cite putin pina se omogenizeaza bine . Se pune in palme ulei si se fac bile din compozitie care se pun pe o tava unsa ;se da la cuptor cam 30 min. Se servesc calde sau reci decorate cu patrunjel si felii de portocala.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii