Kebab de pui in stil mediteranean

Taie pieptul de pui in bucati de aproximativ 2 cm.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Kebab de pui in stil mediteranean

Ingrediente

  • 4 bucăți de piept de pui
  • 1 dovlecel
  • 12 roșii cherry
  • 12 caise uscate
  • 2 fire de cimbru
  • 2 lingurițe de praf curry
  • 1 linguriță de ulei de susan
  • 2 lingurițe ulei de măsline

Mod de preparare

Taie pieptul de pui în bucăți de aproximativ 2 cm.

Pregătește primele 4 kebab-uri, introducând o bucată de carne de pui pe țepușă, apoi o caisă uscată și continuând astfel până când țepușa este plină.

Amestecă praful de curry, uleiul de susan și puțin ulei de măsline. Unge cu acest amestec kebaburile.

Taie dovlecelul în felii subțiri.

Pregăteşte restul de 4 kebab-uri, începând cu o bucată de pui, adăugând o felie de dovlecel și apoi o roșie Cherry până când țepușa este plină.

Toacă mărunt cimbrul. Amestecă restul de ulei de măsline cu cimbrul tocat. Unge cu acest amestec kebaburile.

Așează o tava de grătar pe grătar sau pe flacără, las-o să se încingă bine și așează kebaburile pe acesta. Întoarce-le la fiecare 2 minute până când puiul este gătit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise