Kebab cu sos( Handi ke seekh kebab)

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg carne tocata
  • 2 cepe medii
  • 4 linguri Coriandru verde,tocat
  • 1 1/2 linguri boia iute
  • sare dupa gust
  • 1 lingura garam masala
  • 1 lingura suc de lamaie
  • Se face o pasta din:
  • 1 ceapa medie
  • ardei iuti dupa gust
  • 2 cm ghimbir proaspat
  • 6 catei de usturoi
  • Pentru sos:
  • 2 ardei grasi feliati
  • 4 rosii feliate
  • 2 ardei iuti tocati (sau mai multi)
  • @ linguri coriandru verde
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se taie cele 2 cepe solzisori si se prajesc in ulei pana ce se rumenesc bine.Se scoate ceapa pe o farfurie pe care am pus un servetel de bucatarie pentru a absorbi uleiul.Aceasta ceapa se baga la robot si se toaca marunt.

Se amesteca ingredientele pentru kebab si se lasa 2 ore.

Se modeleaza la fel ca micii.Se pot praji in ulei sau se pot pune pe grill.

Intr-o cratita ,punem bucatile de kebab pe fund.Punem feliile de rosii deasupra apoi cele de ardei gras.Se pun ardei iuti feliati si frunze de coriandru proaspat.Se asesoneaza cu sare si piper si se lasa pe foc foarte mic pana ce se formeaza sosul si rosiile s-au inmuiat.Se serveste fierbinte cu naan si chutney.

Sper sa pun si o poza cat de curand!!:)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise