Clătite pufoase reţetă din Austria
Se mixeaza ouale intregi.
Se adauga faina in ploaie, amestecand cu telul.
Se adauga laptele si zaharul vanilat si se amesteca pana la omogenizarea completa.
Se pune untul intr-o tigaie la foc mic iar cand acesta s-a topit se toarna compozitia pentru clatite.
Se pune un capac deasupra tigaii.
Cand marginile clatitei incep sa se desprinda, se intoarce clatita cu ajutorul unei palete.
Se pune din nou capacul pentru inca aproximativ 2 minute.
Se indeparteaza capacul si clatita se taie/ rupe cu ajutorul unei palete care sa nu zgarie tigaia.
Se adauga zaharul pudra (cam 2-3 linguri, in functie de gustul fiecaruia) si stafidele.
Se amesteca pana ce zaharul s-a caramelizat iar desertul este gata.
Se poate servi cu sos de mere sau dulceata dar puteti sa puneti in aluat si coaja de lamaie/ portocala si sa presarati deasupra scortisoara.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii