Am fiert bine sucurile de fructe cu zahar si zeama de lamaie, pana s-au facut un sirop gros, apoi am incorporat gelatina hidratata anterior in apa si am turnat in forme. Am lasat la racit peste noapte, iar dimineata le-am scos din forme si le-am asezat pe platou. Si asta a fost tot!
P.S. am observat ca formele de silicon sunt cele mai potrivite pt jeleuri, dar cum eu n-am mai facut niciodata pana acum, am incercat tot felul de forme....de acum stiu foarte bine ce sa aleg!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii