1. Se clatesc fructele si se desprind bobitele cu furculita de pe ciorchine. Se pun intr-o cratita si, impreuna cu 2/3 din cantitatea de apa, se fierb la foc mic pana se inmoaie. Se strecoara printr-o panza.
2. Pireul de fructe obtinut se mai da o data in fiert cu restul de apa. Din nou se strecoara prin panza; de data aceasta se lasa 3 ore.
2. Cele 2 sucuri se toarna impreuna, se masoara cantitatea si se fierb, adaugand la fiecare 1 l. de suc cate 1 kg. zahar. Se lasa sa fiarba pana a atins punctul de gelifiere. Se face proba; daca nu a fiert suficient, se mai lasa putin.
3. Cand compozitia este gelifiata, se toarna fierbinte in borcane si se inchid borcanele.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii