1. Sucul de la citrice se amesteca cu 10 gr gelfix si 1 lingura zahar, apoi se da in clocot.
2. In sucul ce fierbe se adauga zaharul ramas si sarea de lamaie.Se amesteca bine si se lasa sa fiarba 1 minut.Se ia amestecul de pe foc si se incorporeaza romul, daca se foloseste.
3. Se umplu borcanele su se infileteaza imediat.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii