Se pune ulei de masline intr-o tigaie. Se pune ceapa tocata la calit, se lasa putin, dupa care se adauga tarhonul tocat si vinul. Se lasa putin sa scada, apoi se adauga supa de carne, sucul se rosii. Se amesteca si se mai lasa la foc mic 30 minute, dupa care se adauga smantana si se condimenteaza totul cu sare, piper si boia. Se mai lasa inca putin pe foc.
Cand e gata, se strecoara, dupa care se pune cubul de unt.
Se iau cate 2 felii de jambon si se ruleaza. Se prajesc in unt si ulei de masline. Cand s-au rumenit, se aseaza intr-o farfurie langa sos. Se decoreaza cu ceapa verde rondele.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii