Intr-un shaker racit in precedenta cu gheata puneti frisca lichida si agitati timp de doua minute apoi puneti la rece.
Luati un pahar de cca 200 ml incalziti-l cu apa fierbinte si aruncati apa. Cine are expresor de cafea poate folosi aburul fierbinte.
Puneti cafeaua fierbinte si o lingurita de zahar brun amestecati rapid si adaugati Whiskey.
Luati o lingurita mai larga si frisca de la rece. Turnati frisca incet pe dosul linguritei, pozitionata deasupra paharului. Frisca trebuie sa ramina la suprafata si sa nu se amestece cu cafeaua.
Cind se bea din pahar trebuie sa se simta raceala friscai si fierbinteala cafelei...
Se serveste dupa masa.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii