Daca branza de vaci este mai apoasa atunci o punem intr-un tifon dublu si o lasam la scurs .
Dam branza de oaie pe razatoarea mare(sau o sfaramam cu ajutorul furculitei) si apoi o amestecam cu branza de vaci, smantana,ouale si mararul taiat marunt.Condimentam cu piper alb.Amestecam.
Topim untul si apoi il lasam sa se racoreasca .
Punem pe masa de lucru infainata o foaie de placinta pe care o ungem cu unt cu ajutorul unei pensule .Peste aceasta suprapunem inca 3 foi care la randul lor vor fi unse cu unt topit.
Amestecul de branza il impartim in 3.
Ungem cu o parte din acest amestec foile de mai sus.Netezim cu ajutorul unei spatule.
Rulam ,nu prea strans.
Tapetam o tava rotunda cu hartie alimentara si il punem in tava.
Revenim la celelalte foi cu care procedam la fel.
Mie mi-au rezultat 3 rulouri in total pe care le-am asezat sub forma de melc in tava rotunda.
Ungem cu ou si dam la cuptorul incins in prealabil,la 180 grade ,timp de circa 20 min.
Scoatem tava din cuptor ,o lasam sa se racoreasca putin apoi o scoatem din tava si o asezam pe un platou.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii