Insalata de pasta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g pasta,12ardei gras rosu,
  • -1-2 ardei gras galben,
  • -150g branza sau mozzarella,
  • -1 pumn de masline negre,
  • -1 pumn de masline verzi,
  • -1 ceapa verde,
  • -ulei de masline,
  • -suc de lamaie,
  • -sare.

Mod de preparare

Taiati ardeii cubulete si calitii in putin ulei pana cand se inmuaie putin.

Taiati branza cubulete, maslinele rondele, ceapa verde rondele, daca doriti il puteti opari in apa fiarta pt 2 minute, dupa care il uscati cu hartie de bucatarie.

Reuniti toate ingredientele intr-un castron, condimentati cu zeama de lamaie si un fir de ulei.

Fierbeti pasta "al dente", condimentati cu un fir de ulei si adaugati ingredientele condimentate.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise