Polipo congelat se pune in apa rece la fiert,timp de 1,30 dupa care se lasa la racit in apa in care a fiert;
Calamarii taiati felii subtiri ii fierbem impreuna cu crevetii 5-6 minute in apa fiarta si sarata;
Cartofii se fierb cu coaja in apa sarata,se racesc se curata de coaja dupa care ii taiem felii rondele;
rosiile le taiem in 4 si le lasam intr-un scurgator sa lase apa;
Dupa racire taiem polipo bucati mici,adaugam calamarii,crevetii condimentam totul cu sare,piper,patrunjel tocat fin,coaja de lamaie taiata julien,zeama de la o lamaie,maslinele,caperele,si catelul de usturoi tocat fin;
Amestecam totul,iar pe un platou asezam feliile dde cartofi taiati,in mijloc asezam compozitia de mai sus,ornam cu felii de lamaie!
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii