1Se framanta un aluat elastic din margarina topita(nu fierbinte)cu smantana si branza rasa prin razatoarea mica.Se infasoara in celofan si se lasa o ora la frigider
2.Se imparte aluatul in doua apoi se intinde in foi cu grosimea de 3-4 mm,se ung cu oul batut,se presara chimen si sare grunjoasa apoi se decupeaza cu o forma inimiare care se aseaza una langa alta in tava tapetata cu hartie pentru copt.Se dau la copt in cuptorul incalzit,la foc potrivit,cca.25-30 minute,pana ce se rumenesc usor.Se scot din tava si se lasa pe un gratar sa se raceasca.Se servesc dupa ce s-au racit.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii