Inimioarele se fierb timp de 20 minute, se curata de artere si se taie in 4 pe lung.Ceapa se taie nu prea marunt si se caleste in ulei incins cam 5 minute, apoi se adauga inimioarele, rosiile in bulion, pasta de ardei dulce, ardeiul iute, piperul boabe, mirodeniile, sare dupa gust, ienibaharul si se lasa la fiert pentru 20 minute. Se adauga frunzele de telina , se amesteca si se stinge focul. Se serveste alaturi de piure.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii