Mai intai se spala fructele si se taie bucatele mai marisoare. Se pun intr-un vas si se lasa la o parte. Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina. Se intinde aluatul intr-o foaie cam de jumatate de cm si se captuseste tava cu ea. Acum este momentul ca fructele sa se amestece cu zaharul, ca apoi sa se incorporeze si cele 2 linguri de faina. Compozitia rezultata se pune peste foaia din tava.
Apoi se intinde si a doua foaie pe care o decupam in forma de inimioara,de aceeasi marime ca si tava (am folosit chiar tava ca tipar) cu o forma cilindrica (eu am folosit un varf de pos, se poate folosi si forme de floare,sau orice ne place). Se fac orificii in foaia de aluat,iar rotitele rezultate de la decupaj, le-am pastrat si le-am pus pe marginea tartei, nu inainte de a unge cu ou batut. Dupa ce am pus toate rotitele, am uns totul cu ou batut si am dat la cuptorul incins de dinainte,cam 35-40 de min. la foc mediu
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii