Taiem 250g de unt bucatele,il punem intr-un castron si-l amestecam cu 200g zahar si sare.Omogenizam amestecul si inglobam ouale unul cate unul si adaugam faina si praful de copt.Framantam aluatul si-l subtiem cu 5 linguri de lapte.Intindem 1/2 din aluat intr-o tava unsa cu ulei,iar cealalta bucata de aluat o frecam cu rom si cacao,apoi o intindem peste primul strat de aluat din tava.Presaram visinele si dam prajitura la cuptor 30 minute;lasam sa se raceasca.
Amestecam restul de lapte cu praful de budinca si o lingura de zahar,cu mixerul.Frecam spuma restul de unt cu zahar pudra la turatie maxima si incorporam budinca.Intindem crema obtinuta peste blatul prajiturii.
Ciocolata o tocam si o topim in frisca lichida,apoi o turnam peste prajitura in linii subtiri.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii