Pe o suprafata presarata usor cu faina,se intind foile de aluat.Se decupeaza fiecare in forma de inima (28 de cm).Se pun foile decupate pe tavi de copt neunse.Se coc timp de 12-15 minute.Se scot sa se raceasca pe gratar.
Intr-un castron se bate 2 minute puddingul cu laptele.Se lasa 2 minut, pina se incheaga.Intr-un castron mare se bate smintina cu o jumatate lingurita esenta de lamiie pina face creste tari.Se incorporeaza usor in pudding.
Se desfac inimile de aluat in doua.Se pune un strat pe un platou.Se acopera cu o treime din pudding.Se repeta operatia inca de doua ori.Se acopera cu ultimul strat de foitaj.
Intr-un castron se combina omogen zaharul pudra cu apa si restul de vanilie.Se intinde amestecul peste ultimul strat de foitaj.Intr-o cratita se topesc patratele de ciocolata cu margarina;se omogenizeaza.Se deseneaza cu ciocolata topita linii diagonale peste prajitura inima,apoi trasam cu un cutit linii in unghi drept cu dungile de ciocolata.Se da la frigider pina se intareste.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii