Se bat bine ouale in robot, cu un praf de sare si zahar pana devin spumoase.
Se bat bine ouale in robot, cu un praf de sare si zahar pana devin spumoase, se adauga uleiul cate putin, apoi chefirul tot cate putin; se mixeaza energic, apoi se adauga faina cernuta cu praful de copt
La final se incorporeaza pepitele de ciocolata, iar dupa omogenizare, se rastoarna in forma unsa si tapetata cu faina, apoi la cuptor va sta 30 min, depinde de cuptor.
Dupa ce s-a racit, se scoate din forma si se toarna deasupra ciocolata topita in frisca, intr-un vas, pe foc.
Dupa ce s-a intarit, se taie si se serveste.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii