Se bat galbenusurile cu 1 cana de zahar si 800 ml de lapte, se pune si faina, se amesteca bine, apoi se pune pe foc sa fiarba pana ce se face ca o smantana mai grosuta. Se amesteca, sa nu se faca cocoloase. Se lasa sa se raceasca. Albusurile se bat cu cealalta cana de zahar pana devin o bezea tare. Cand compozitia cealalta s-a racit, se amesteca cu bezeaua si se da pentru 1 ora la frigider. Praful de frisca se bate cu 200 ml lapte pana se intareste frisca. Se scoate din frigider compozitia si se amesteca cu frisca, mirosuri, ciocolata, fructe taiate marunt, stafide. Pentru un aspect frumos o poti pune in tava de cozonac tapetata cu folie. Cand se serveste se taie felii. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii