In blender se pun de la inceput iaurtul, bananele congelate siropul de artar si mierea.
Se blenduiesc pina devine o pasta.
Se pun in pahare innalte pline cam 3/4 apoi se adauga in ele capsunile inghetate. Se servesta imediat.
In loc de capsuni se pot folosi si fructe ce padure inghetate.
Reteta este pentru 2 portii mari
Dupa amestec inghetata va capata o culoare superba care se va vedea treptat.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii