Se taie checul feliute subtiri intr-o farfuriuta mica, se ia un pic de apa, se i-a inghetata cit vreti de multa, se face ghem apoi se acopera cu checul asa de bine sa nu ramina nicaieri neacoperit ca sa se lipeasca, se uda un pic mainele cu apa si se apasa pe chec dupa aia se pun gogoselele astea in frigider sa inghete bine .Intr-un vas se pune oul, berea, vanilia si faina aluatul trebuie sa fie un pic gros . Deoparte se pune o oala adanca cu ulei mult ca atunci cind prajim sa se acopere inghetata in ulei daca aveti fripteoza este mult mai bine. Se incinge uleiul bine de tot, se dau gogoselele de inghetata prin aluatul acesta care l-am pregatit si apoi in uleiul incins, se prajesc. Se serveste ferbinte indata se pune ciocolata sos.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii