Se spala murele, se blenduiesc impreuna cu zeama de lamaie pana obtinem un piure.
Se spala murele, se blenduiesc impreuna cu zeama de lamaie pana obtinem un piure. Punem 3 sferturi in forme si bagam 30 min la congelator. Murele ramase le impartim in doua boluri. Amestecam iaurtul cu zahar vanilat si il impartim in cele 2 boluri. Dar nu in mod egal. Daca intr-un bol punem o lingurita de iaurt, in celalalt punem 2. Astfel vom obtine 2 boluri cu piure de mure, cu nuante diferite.
Dupa 30 min. punem in forma piureul mai inchis la culoare si congelam din nou 30 min, apoi punem ultimul piure si lasam peste noapte la congelator.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii