In sucul de kiwi se pune zhar pana se face un fel de crema. Dupa aceea se adauga putin suc de soc, putina maioneza si albus. Se mai adauga putin zahar si 2 lingurite de lamaie. Se mai pune niste miere si smantana si se bate tot. Se pune lapte si se bate. Se toaca capsunile si se pun in tocanita. Se iau pufarinele si cerealele, se zdrobesc si se adauga la pasta.Dupa fiecare ingredient adaugat se mai zahar dupa gust si se amesteca tot.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii