Inghetata de zmeura

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Inghetata de zmeura

Ingrediente

  • • 600 gr zmeura
  • • 300 gr zahar pudra
  • • 1 pahar de lapte (sau daca doresti poti inlocui laptele cu frisca lichida)
  • • 1 albus

Mod de preparare

1. Zdrobeste zmeura, pastrand cateva pentru décor.

2. Bate albusul spuma tare cu zaharul pudra, adauga laptele, putin cate putin, si piureul de zmeura si amesteci usor pana se omogenizeaza complet.

1. Se introduce compozitia la congelator pentru 3-4 ore ore, apoi se scoate, se amesteca cu mixerul si se introduce din nou la congelator pentru inca 4 ore.Se repeta acesta operatiune de inca 1-2 ori.

3. Cand este complet inghetata, o servesti decorata cu fructele de zmeura pastrate.

Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise