Se pune laptele la fiert. Când începe să clocotească se adaugă crema de gălbenuşuri cu zahăr şi esenţa de vanilie. Se amestecă până se îngroaşă, având grijă să nu se facă omleta.
Se dă deoparte, iar când s-a răcit se adaugă frişca lichidă bătută spumă tare. Separat se blenduiesc vişinele cu mierea şi se adaugă 2-3 linguri de frişcă. Se aşează în suportul de îngheţată, după preferinţă, se dau la congelator timp de 2-3 ore. Se decorează cu ciocolată topită şi se mai introduce 5 minute la congelator.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii