Se freaca galbenusurile cu zaharul si fecula. Aceasta se adauga ca sa impiedice sa se taie amestecul cat fierbe.
Deoparte se fierbe laptele si cand clocoteste, se adauga vanilia. Se da deoparte, se acopera si se lasa asa un sfert de ora. Se toarna laptele cu incetul peste oua, amestecand pana se ingroasa atat cat, scotand lingura, aceasta sa pastreze un strat subtire de crema pe ea. Se da deoparte, amestecand din cand in cand pana se racoreste, se toarna in masina de inghetata si se ingheata, sau se pune in cupe si se da la congelator. Cand e aproapte gata, se adauga (dupa dorinta) 2-3 linguri de frisca batuta si se mai lasa la racit pana se intareste.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii