Se bat galbenusurile cu 50g zahar pana se albesc, apoi se adauga smantana si zaharul vanilat. Separat se bat albusurile spuma cu zaharul pudra.Se adauba albusurile peste galbenusuri, amestecand de jos in sus cu atentie.Se toarna jumatate din compozitie intr-un bol apoi se pun bezele sfaramate si restul compozitiei. este super pe timp de vara!
3h congelator
10h frigider
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii