Intr-o cratita se pune laptele dulce, 4 linguri de zahar, smantana si se pun la bain marie.
Intr-o cratita se pune laptele dulce, 4 linguri de zahar, smantana si se pun la bain marie. Se amesteca usor pana la incorporare.
Intr-un bol se pun galbenusurile, 4 linguri de zahar si se mixeaza pana se obtine o spuma densa, dupa care se toarna in cratita cu lapte de la bain marie. Se amesteca usor cu o paleta pana ajunge crema la temperatura de circa 80%,daca nu aveti un termometru este bine sa nu se ajunga la fierbere deoarece se poate taia crema.Se opreste focul,se adauga sucul de soc si putina dulceata de trandafiri.Se poate doar cu suc de soc.Eu am adaugat si dulceata de trandafiri sa fie foarte aromata.Se omogenizeaza bine si se da la congelator pret de 6-7 ore dupa care se poate servi. La mine nu a facut ace de gheata deoarece toate ingredientele sunt naturale si de buna calitate.
Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii