1. Se pune sucul de fructe impreuna cucoaja rasa de portocala si zaharul intr-o cratita, pe foc potrivit.Se lasa sa dea intr-un clocot, apoi se pune deoparte.
2. Se pune crema de vanilie intr-un vas si se amesteca cu amestecul pus deoparte.
3. Se da amestecul obtinut la congelator, amestecandu-l din ora in ora, pana se va intari.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii