Inghetata de portocale si grapefruit

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Inghetata de portocale si grapefruit

Ingrediente

  • • 500 ml crema de vanilie
  • • zeama de la 1 grapefruit
  • • zeama de la 3 portocale
  • • coaja rasa de la 1 portocala
  • • 100 gr zahar brun

Mod de preparare

1. Se pune sucul de fructe impreuna cucoaja rasa de portocala si zaharul intr-o cratita, pe foc potrivit.Se lasa sa dea intr-un clocot, apoi se pune deoparte.

2. Se pune crema de vanilie intr-un vas si se amesteca cu amestecul pus deoparte.

3. Se da amestecul obtinut la congelator, amestecandu-l din ora in ora, pana se va intari.

Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise