Se pun laptele cu zaharul la fiert pana ajung la punctul de fierbere. Se ia de pe foc si se amesteca pana se racoreste.Se lasa apoi deoparte pana se raceste complet.
Serapat, se trec prin blender frunzele de emnta si se amesteca cu laptele.Se bate smantana ca o frisca si se incorporeaza treptat in compozitia de lapte si menta, batand in continuare pt a fi cat mai aerata.
Se pune compozitia in congelator, avand grija ca de 2-3 ori, la cate un interval de 30 min, sa se amesteca pt a nu se forma ace de gheata.Ultima oara se pot adauga bucatele de ciocolata.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii