Lavanda este un dar oferit noua, oamenilor, de catre natura: culoare, aroma, beneficii.
Lavanda este un dar oferit noua, oamenilor, de catre natura: culoare, aroma, beneficii. Si minune in bucatarie as adauga eu. Dar sa vedem ce idee mi-a venit dupa ce am cules un bol de zmeura din gradina...
Florile de lavanda si zmeura le speli sub jet de apa rece.
Adaugi mierea peste iaurt si omogenizezi. Adaugi florile de lavanda si zmeura, amestecand usor.
In fiecare forma torni din compozitie, astfel incat sa fie aproape pline.
Dai formele la congelator pentru 2 ore.
Inainte de a servi inghetata topesti ciocolata pe baie de aburi.
In boluri separate scoti cate 7-8 cuburi de gheata.
Torni ciocolata fierbinte peste gheata si dai la frigider pentru 5 minute.
Cand ciocolata s-a intarit inlaturi usor cuburile de gheata. Vei obtine astfel o "cupa" speciala , in care asezi cate o briosa de inghetata, zmeura, lavanda si menta.
Nu uita de putin praf magic de iubire.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii