1. Daca se poate, se fixeaza congelatorul pe congelare rapida. Se spala 6 forme de inghetata pe bat cu apa rece si se scurg.
2. Intre timp, se curata fructele cu un cutit. Se taie in bucati si se zdrobesc intr-un blender timp de 20 de secunde, pana cand se omogenizeaza.
3. Se toarna jumatate din amestec in forme si se lasa in congelator. Se lasa la racit o jumatate de ora pana cand se intaresc.
4. Se amesteca iaurtul si mierea si se toarna cantitati egale in forme. Se pun din nou formele in congelator si se lasa timp de 30 de minute sau pana cand se intaresc.
5. Se scot formele din congelator si se toarna restul amestecului deasupra. Se introduc betisoarele si se imping cat mai mult posibil. Se dau la congelator pentru inca doua ore pana cand sunt complet inghetate.
6. Inainte de a servi, se tin formele sub jet de apa calda cateva secunde. Inghetata se va desprinde astfel usor din forme.
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii