Amesteca laptele, zaharul si oul intr-o craticioara si pune-o la fiert la foc potrivit, amestecand continuu. Dupa ce ai luat craticioara de pe foc, adauga cacao si zahar vanilat si lasa compozitia la racit.
Separat, pregateste frisca si toarna toata compozitia peste frisca batuta, amestecand usor pana la omogenizare. Toarna apoi amestecul astfel obtinut in pahare de plastic sau forme speciale si pune-le la congelator cateva ore. 100 de grame vor contine cam 230 de calorii. Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii