Inghetata de castane si rom

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Inghetata de castane si rom

Ingrediente

  • • 300 ml lapte
  • • 300 ml crema de vanilie
  • • 100 gr zahar pudra
  • • 200 gr piure de castane
  • • 50 ml rom

Mod de preparare

1. Se mixeaza piureul de castane cu zaharul.Se adauga romul si se mixeaza pana se obtine o pasta moale.

2. Intr-un blender, se pune compozitia cu castanet, se toarna laptele si crema de vanilie si se amesteca bine.

3. Se toarna compozitia intr-un vas de plastic si se da la congelator pana se va intari, amestecand in ea din ora in ora.

:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise