1. Se mixeaza piureul de castane cu zaharul.Se adauga romul si se mixeaza pana se obtine o pasta moale.
2. Intr-un blender, se pune compozitia cu castanet, se toarna laptele si crema de vanilie si se amesteca bine.
3. Se toarna compozitia intr-un vas de plastic si se da la congelator pana se va intari, amestecand in ea din ora in ora.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii