Se decojesc banalele si se taie rondele se adauga zaharul vanilat si zeama de la o lamaie si se baga la robot nu foarte mult, apoi se adauga smantana nuca de cocs si cei 3 biscuiti,si se mai da o data la robot,pana se obtine o crema constanta.Se pune in pahare de inghetata, sau pahare de plastic cum am facut eu :d nu imi aveau loc in congelator :D Le`am lasat la congelator de dimineata pana seara ! Pofta buna
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii