Inghetata de alune cu ciocolata

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g zahar tos
  • 3 oua
  • 1/2 l lapte
  • 100 g alune
  • 2 batoane (sau o jumatate dintr-o bucata) ciocolata rasa

Mod de preparare

Ouale intregi, zaharul si laptele, puse intr-un vas, se bat cu telul 3 minute, dupa care se pune vasul la bain-marie, amestecind pina cind se ingroasa crema. Se ia de pe foc, se adauga alunele, ciocolata rasa si se amesteca pina cind se raceste. Se toarna in caseta si se da la frigider.

Se serveste simplu sau cu frisca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Madlene cu suc de clementine

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise