1. Pune laptele la fiert impreuna cu batul de scortisoara.Intr-un bol, amesteca galbenusrile, zaharul si scortisoara macinata.Scoate batul de scortisoara din lapte, apoi toarna incet laptele peste galbenusuri, amestecand continuu.
2. Toarna compozitia obtinuta inapoi in cratita si gateste pe foc mic, aprox. 8-10 minute, amestecand continuu, pana ce aceasta se va ingrosa.Adauga frisca la compozitie si amesteca.Pune crema obtinuta intr-un vas de plastic, las-o sa se raceasca, apoi pune-o la congelator.Dupa aprox. 1h 30 minute scoate inghetata si amesteca in ea apoi pune-o din nou in congelator.Repeta aceasta operatiune de inca 2 ori.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii