Cu ajutorul blenderului facem un piure din pepene.
Frisca o batem spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat.
La sfarsit adaugam sucul de lamaie.
Incorporam piureul de pepene in frisca batuta, amestecand usor cu o spatula.
Crema astfel obtinuta o punem intr-un vas cu capac si o dam la congelator
Dupa 30-40 de minute cand a inceput sa inghete,scoatem vasul din congelator si amestecam cu mixerul pentru a nu se forma ace de gheata.
Operatia se repeta la interval de 30-40 minute, cel putin de trei ori.
La servire , ornam cu ciocolata topita.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii