Pentru ca am folosit lapte condensat, inghetata a avut o textura cremoasa.
Pentru că am folosit lapte condensat, îngheţata a avut o textură cremoasă.
Am mixat smântâna pentru frisca.Nu trebuie sa fie foarte ferma.
Am curatat mango,l-am taiat cubulete si l-am pasat cu ajutorul blederului Breville.
Am amestecat smântâna cu laptele condensat si piureul de mango,apoi am încorporat usor frisca mixata.
Am pus apoi compozitia obtinuta la masina de îngheţata,nu este una foarte performanta dar ma scuteste de amestecatul pentru a nu se face ace de gheaţa.
Am pus compozitia într-o caserola si am pus din loc în loc zmeura.
O parte din zmeura am zdrobit-o cu o furculita ,restul am pus-o asa întreaga.
Am pus înghetata la congelator pentru câteva ore.Când doriti sa o consumati,o scoateti cu 10-15 minute înainte,la temperature camerei.
Noi am servit-o cu sos de afine si frunzulite de menta.
S-aveţi poftă !!!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii