Pentru ca am folosit lapte condensat, inghetata a avut o textura cremoasa.
Pentru că am folosit lapte condensat, îngheţata a avut o textură cremoasă.
Am mixat smântâna pentru frisca.Nu trebuie sa fie foarte ferma.
Am curatat mango,l-am taiat cubulete si l-am pasat cu ajutorul blederului Breville.
Am amestecat smântâna cu laptele condensat si piureul de mango,apoi am încorporat usor frisca mixata.
Am pus apoi compozitia obtinuta la masina de îngheţata,nu este una foarte performanta dar ma scuteste de amestecatul pentru a nu se face ace de gheaţa.
Am pus compozitia într-o caserola si am pus din loc în loc zmeura.
O parte din zmeura am zdrobit-o cu o furculita ,restul am pus-o asa întreaga.
Am pus înghetata la congelator pentru câteva ore.Când doriti sa o consumati,o scoateti cu 10-15 minute înainte,la temperature camerei.
Noi am servit-o cu sos de afine si frunzulite de menta.
S-aveţi poftă !!!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii