Inainte de a se bate smantana se iau 4 linguri si se pun deoparte intr-un pahar. Se bate bine smantana (se face frisca). Intr-un castronel se pun galbenusurile de ou si laptele condensat si se amesteca cu mixerul. Se incalzesc cele 4 linguri de smantana (in bain-marie),se amesteca cu cafeaua instant si se adauga la compozitia cu galbenusuri, continuind amestecarea cu mixerul.Cand s-a omogenizat bine, se amesteca cu frisca si se amesteca usor, de jos in sus cu o lingura.
Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de chec si se pune in congelator timp de o noapte intreaga.
Inainte de a servi, se scoate din congelator si din forma, se taie felii, se pun in farfurii 1-2 felii si se presara praf de cacao deasupra. Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii