Separam albusurile de galbenusuri.
Separam albușurile de gălbenușuri. Albușurile le batem spumă, apoi adăugăm zaharul, ca la blat. Gălbenușurile le mixam separat câteva minute, apoi le unim cu albușurile bătute spuma. Renunțăm la mixer și amestecăm ușor pana incorporam tot. Separat, batem frișca spuma. Noi am păstrat putina frișcă lichida pentru a face crema de fistic și pepene galben.
Adăugăm frișcă bătută, incorporam totul și suntem gata.
Separam compoziția în mai multe boluri în funcție de câte arome facem. Noi am separat în 5 și au ieșit în jur de 7 caserole medii.
Pentru mai putina înghețată (3-4 caserole) puteți folosi 500 ml frișcă lichida și 5-6 oua. Aromele le puteți personaliza după gust. Pot spune doar ca cea de fistic a fost preferata tuturor, incredibila ca aroma și incomparabila cu ce găsim în comerț.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii