Ingrediente
-12 oua, -un litru de frișcă lichidă (nu va recomand frișcă naturală pentru ca nu se bate suficient de tare precum cea vegetală și avem nevoie de asta aici), -arome (topping de fistic, 2 plicuri de cappuccino, ciocolata și cacao, vanilie, pepene galben și lămâie), -10-12 linguri de zahar
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
1 vot
Mod de preparare
Adăugăm frișcă bătută, incorporam totul și suntem gata.
Separam compoziția în mai multe boluri în funcție de câte arome facem. Noi am separat în 5 și au ieșit în jur de 7 caserole medii.
Pentru mai putina înghețată (3-4 caserole) puteți folosi 500 ml frișcă lichida și 5-6 oua. Aromele le puteți personaliza după gust. Pot spune doar ca cea de fistic a fost preferata tuturor, incredibila ca aroma și incomparabila cu ce găsim în comerț.