Reteta postata pe: 10 octombrie 2008
Ingrediente
-biscuite de pandispan, -3 cupe de inghetata de care dorim, -1 ling. de gem de fructe de padure, -bezea dintr-un albus de ou si 1 ling. de zahar, -toping de ciocolata
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se face un pandispan (sau folositi biscuiti rotunzi), apoi il decupam cercuri. Pe acest biscuite punem inghetata si gemul. Acoperim cu bezea (acoperim foarte bine, sa nu se topeasca inghetata) si punem la cuptorul incins cu flacara mare 1 min. Cand s-a rumenit bezeaua, punem pe farfuria pe care am facut dire de ciocolata. Este un desert delicios si elegant.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata coapta" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Inghetate
Galbenusurile se amesteca cu zaharul laptele,untul,cacao si faina si se fierb. Dupa ce s-au fiert
8 voturi
3 comentarii
1h 30 min
Frisca trebuie tinuta la rece inainte de a fi mixata. Biscuitii pot fi inlocuiti cu bucatele de ciocolata
11 voturi
3 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mirey (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009
Foarte interesanta reteta,dar tot cred ca o sa mi se topeasca inghetata.Dupa ce am s-o fac, va voi spune ce a iesit.