Inghetata cantalup

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • zeama si miezul de la un pepene galben de 1 kg
  • 5 galbenusuri
  • 200 ml de lapte
  • 200 g de frisca sau smintina
  • 3 linguri de coniac
  • 2 pachetele cu zahar vanilat
  • 200 g de zahar

Mod de preparare

Se taie pepenele in jumatati, se scot semintele, iar miezul se taie in felii subtiri. Se pun intr-un castron si se pudreaza cu zahar vanilat. Din galbenusuri, zahar si lapte, se face o compozitie, care se fierbe la bain-marie, pina incepe sa se ingroase. Se da vasul la o parte si se lasa compozitia sa se raceasca. Se adauga apoi coniacul, miezul de pepene trecut prin sita (plus siropul lasat). Se pune compozitia in forme si se da la congelator sa inghete.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Madlene cu suc de clementine

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise