Reteta postata pe: 23 iunie 2017
Ingrediente
1 castron mare de cirese amare, 400 gr smantana naturala, vrac, 500 ml lapte dulce de tara, gata fiert, 400 gr zahar
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se scot samburii de la cirese, se pune zahar peste ele si se dau la frigider peste noapte. Dimineata se scot, se pun deoparte cateva cirese din castron si se pun la frigider. Restul de cirese se pun la robot, se adauga laptele si smantana si se lasa la mixat cel putin 10 minute, la viteza potrivit de mare, sa nu sara din robot si sa aiba timp sa se aeriseasca compozitia. Se toarna compozitia intr-un vas de plastic si se da la congelator. Din cand in cand, se mai scoate vasul si se amesteca usor, se repeta de cel putin patru ori.
Se poate servi dupa 7-8 ore. Sa aveti pofta, dragilor, la o reteta excelenta ca gust si usor de pregatit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata Amaretto" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Pentru aluat, amesteca apa calduta cu zaharul pana cand s-a dizolvat apoi adauga drojdia uscata si
12 voturi
15 comentarii
3h
Intr-un bol se mixeaza ouale cu zaharul pana se spumeaza si se formeaza o crema.Apoi se adauga uleiul
1 vot
1 comentariu
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate