Laptele si untul se pun la incalzit impreuna intr-o cratita la foc potrivit. Se separa albusurile de galbenusuri, iar acestea din urma se freaca spuma cu zaharul si se pun peste laptele cu unt. Albusurile se bat spuma tare, iar dupa ce laptele cu celelalte ingrediente a dat intr-un clocot si s-a racit, se adauga peste aceasta compozitie. Inainte de a adauga albusurile batute spuma se poate pune cacao. Se da la rece.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii