Albusele se bat spuma. Smantana se amesteca cu galbenusele si zaharul. Apoi se incorporeaza albusele. Se imparte in trei parti. In prima parte se pune esenta de vanilie. In a doua parte se pun doua linguri de cacao si esenta de rom, iar in a treia parte esenta de fistic. In tavi de chec se pune folie de aluminiu si se toarna inghetata de vanilie, dupa care se da la rece o ora. Apoi se toarna inghetata de cacao si se da rece o ora. La sfirsit se toarna inghetata de fistic si se lasa la frigider pina se intareste.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii