Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul, se adauga faina apoi laptele. Se pune pe abur amestecându-se pana se ingroasa, se lasa la racit. Se face smântâna frișcă si se amesteca cu laptele ingrosat, se face albusul spuma dupa care se amesteca cu restul. Se pun diverse arome, bucati de ciocolata, nuci, cacao, etc. Eu fac cu jumatate din cantitati fiindca iese foarte mult.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii