Spala vanata,taie-o sferuti,presar-o cu sare,las-o 10 minute ca sa elimine apa,apoi indeparteaza partea cu semitesi taie-o cubulete.
1)Spala rosiile,taie-le sferturi,elimina semintele si lasa-le sa se scurga.
2)Toaca ceapa marunt si inabus-o intr-o tigaie cu ulei incins impreuna cu ardeiul iute,curatat der seminte si zdrobit bine.Adauga vinetele,apoi prajeste-le minute,la foc mare . Pune frunzulitele de cimbru stocate si adauga rosiile, sare si piper, dupa gust, si mai fierbe amestecul inca minute.
3)Intre timp , fierbe pastele al dente in apa clocotita cu sare, dupa scoate-le cu o paleta.Pune-le direct in tigaie,peste sos. Daca este nevoie,adauga putina apa (din cea in care aufiert pastele).
4)Caleste pastele ca sa se imbibe de arome si adauga mozzarella taiata cuburi.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii