Otetul, apa, zaharul, sarea si scortisoara se pun la fiert si se aduc in punctul de fierbere dupa care se stinge focul si se amesteca 1-2 minute.
Ceapa se taie inele subtiri (2-3 mm), se separa inelele si se pun in borcane.
Se adauga in fiecare borcan:
- 6 boabe de piper (sau mai multe daca vrei)
- 1 lingurita seminte de mustar
- 3 ardei chili
- 1 lingurita seminte chimen
- 1 lingurita boabe coriandru
Se umplu borcanele cu lichidul fierbinte si se lasa 5 mm gol. Se scot bulele de aer cu un cutit sau un betisor si daca mai este nevoie se mai toarna lichid.
Pentru a sigila borcanele le puteti fierbe sau le puteti pune cu capacele in jos sub o patura groasa.
Se lasa la frigider minim 2 saptamani inainte de a fi servite.
Pentru pastrare indelungata se sigileaza borcanele si se lasa minim 1 luna inainte de a fi servite. Se pot pastra aproximativ 1 an la racoare.
http://bucatarella.blogspot.ro/
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii